Om KarlsonHus   Våra hus   EKOMER    Bildgalleri   Återförsäljare   Hemma hos   Jobba med oss   Prenumerera  
 Ekomerbroschyr   Kontakta oss   Vad ingår i ett KarlsonHus?   Om företaget   Vår filosofi   Integritetspolicy 
 

Detta är KarlsonHus

 

KarlsonHus är ett fristående privatföretag i småländska Åseda. Vi utvecklar och designar högkvalitativa arkitektritade trähus med en tydlig ekologisk profil. Vår tillverkning sker i den fabrik som Statens provningsanstalt har utsett  till husfabriken med Sveriges högsta kvalitet - Åsbohus i skånska Örkelljunga, ett privatägt företag med en mycket ändamålsenlig produktionsanläggning.

Åsbohus tar hand om tillverkning, leverans och garantier. Vårt samarbetsavtal innebär att alla hus som levereras inom Sverige är tillverkade av Åsbohus.

Vår långa tradition har gett oss ett gediget kunnande som vi bygger på när vi rustar våra hus för kommande boendekrav och behov. Vi har antagit den globala klimatutmaningen och erbjuder som enda tillverkare ett fulländat lågenergikoncept som inte bara ser till energiförbrukningen utan också bygger på förnyelsebara, ekologiska material. Våra hus är koldioxidnegativa och så energisnåla att de med lätthet klarar de nya kraven från Boverket som började gälla år 2013. Vår produkt är även redo att klara de nya kraven för nästan nollenergihus som beslutats av EU för 2019. 

 


Vi var det första svenska husföretaget vars produkt har blivit CE-märkt och tilldelats ett EOTA-godkännande. Vi är certifierade enligt ISO 14001. 

AKTUELLT
2018-01-25
Generationsskifte hos KarlsonHus
2017-08-09
Fantastiskt Karlsonhus till salu
 
 

HUR GÅR BYGGET TILL?